WIMM Traineeship iets voor jou?

Geef je carrière een vliegende start! Met ons traineeship ontwikkel je je in korte tijd tot een echte professional. Je gaat aan de slag bij een bedrijf of meerdere bedrijven in Overijssel en volgt daarnaast een persoonlijk ontwikkelprogramma. Met ons traineeship laten we zonder winstoogmerk de nieuwe generatie professionals kennismaken met het bedrijfsleven in Overijssel, zodat zij ontdekken dat er meer dan genoeg te beleven valt. Een unieke kans als je net je hbo- of wo-opleiding hebt afgerond!

Werk voor 1 tot 3 opdrachtgevers

Het traineeship duurt 18 maanden. In die periode werk je voor 1 tot 3 opdrachtgevers uit de provincie Overijssel. Je kunt binnen, maar ook buiten je vakgebied aan de slag. Zo heb je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende bedrijven, omgevingen en werkzaamheden. Heel afwisselend!

Ontvang een marktconform salaris

Tijdens het traineeship ontvang je een marktconform salaris. Logisch, want het traineeship is een echte baan. Je werkt fulltime mee in een bedrijf. Met jouw kennis kun je het verschil maken.

Ontdek welke carrière bij je past

Je wilt werk doen waar je blij van wordt. Ervaren waar je goed in bent. En ontdekken welke carrière daarbij past. Om dat te kunnen, moet je jezelf en je talenten eerst leren kennen. Daarom besteed je 10 procent van je werktijd aan een speciaal opleidingsprogramma, dat geheel in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling. Je bezoekt bijvoorbeeld bedrijven, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Door van verschillende sectoren, functies en werkwijzen te proeven, kom je erachter wat jou wel of juist niet aanspreekt.

Ontwikkel nieuwe kennis en vaardigheden

Van onderhandelen tot effectief communiceren, tijdens het persoonlijk ontwikkelprogramma volg je allerlei trainingen. De nieuwe kennis en vaardigheden kun je direct toepassen bij je opdrachtgever. Ook komen ze van pas bij het maatschappelijk project, waaraan je samen met de andere trainees werkt. Wil je over een bepaald onderwerp meer leren of een specifiek bedrijf bezoeken? Dat doe je tijdens de teambuilding, trainingsdagen en dagen die je als groep mag invullen.

Leer van elkaar

Tijdens het traineeship trek je op met een vaste, vertrouwde groep trainees. De trainees komen vanuit verschillende achtergronden, hierdoor kun je leren van elkaar. Omdat zij net als jij een traineeship volgen, kun je ervaringen delen en elkaar helpen. Een waardevol netwerk dus! Daarnaast word je begeleid door topmensen uit het bedrijfsleven. Eén van hen is jouw mentor. Loop je ergens tegenaan of heb je advies nodig? Dan kun je bij hem of haar terecht.

Geef je carrière een vliegende start

Aan het eind van het traineeship ken je jouw talenten en kun je ze benutten. Je weet waar je naar toe wilt en welke baan daarbij past. Met een beetje geluk kun je zelfs blijven werken bij een van jouw opdrachtgevers. Een vliegende start!

  • 1. Schrijf je in
  • 2. Je eerste gesprek
  • 3. Op gesprek bij een tof bedrijf
  • 4. Je ontvangt een contractvoorstel
  • 5. Je kunt aan de slag
  • 6. Je ontvangt salaris
  • 7. Je werkt aan één of meerdere opdrachten
  • 8. Je groeit door

Een vliegende start!

Geef je carrière een vliegende start! Met ons traineeship ontwikkel je je tot een echte professional.

Schrijf je direct in

Ontdek het bedrijfsleven

Ons traineeship bestaat uit één tot drie opdrachten, waardoor je alle vrijheid krijgt om het bedrijfsleven te ontdekken.

Bekijk onze vacatures