Meld je aan als bedrijf

Jong talent heeft de toekomst! Trainees die net hun technische hbo- of wo-opleiding hebben afgerond, staan te trappelen om in het bedrijfsleven aan de slag te gaan. Ze willen hun kennis in de praktijk brengen, van waarde zijn en zichzelf ontwikkelen.

Trainee voor jouw organisatie

WIMM Traineeship brengt bedrijven uit Overijssel in contact met jong talent. Met ons traineeship leiden we de nieuwe generatie techneuten op tot echte professionals.

Hoe werkt het?

  • Het traineeship duurt 18 maanden. In die periode werken de trainees voor 1 tot 3 verschillende opdrachtgevers in de provincie Overijssel.
  • Elke week besteden de trainees 10 procent van hun tijd aan een opleidingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De trainees gaan aan de slag met vaardigheden als samenwerken, onderhandelen en presenteren. Waardevol, zeker nu onze maatschappij zich steeds meer richt op het delen van kennis.
  • Onze trainees zijn geen stagiaires, maar volwaardige medewerkers. Ze zetten zich voor de volle 100 procent in, gaan voor het beste resultaat en zijn bereid om veel te leren. We verwachten dan ook een actieve betrokkenheid van jou en je team.
  • Goed om te weten: medewerkers binnen jouw bedrijf kunnen ook een traineeship volgen. Ze blijven bij jou in dienst, maar volgen bij ons het opleidingsprogramma.

Waarom meedoen?

  • Doe je mee aan ons traineeship, dan ontmoet je jonge talenten die je anders niet zo snel zou tegenkomen. Grote kans dus dat je nieuwe medewerkers vindt die goed bij jouw bedrijf passen.
  • Schakel je een trainee in voor een opdracht, dan betaal je enkel de kostprijs. Ben je enthousiast? Dan kun je een trainee na afloop van de opdracht kosteloos overnemen.

Winst voor de provincie

Onze trainees werken tegen kostprijs. We hebben dan ook geen winstoogmerk in de vorm van geld. De winst waarvoor wij gaan is zoveel mogelijk jong talent een vliegende start bieden in de provincie Overijssel. Wil jij ons daarbij helpen? En aansluiten bij ons regionale samenwerkingsverband van bedrijven? Neem dan contact op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.