Over WIMM Traineeship

Diploma op zak? Richting de Randstad! Steeds meer hbo- en wo-afgestudeerden vertrekken uit Overijssel. En dat terwijl de provincie staat te springen om jong talent. Precies daarom is WIMM Traineeship in het leven geroepen. Met ons traineeship laten we zonder winstoogmerk de nieuwe generatie professionals kennismaken met het bedrijfsleven in Overijssel, zodat zij ontdekken dat er meer dan genoeg te beleven valt.

WIMM Traineeship

WIMM Traineeship is een programma van WIMM. Uit ervaring weten we dat bedrijven zich ontwikkelen door te leren. En van wie kan dat nu beter dan van jong talent? De nieuwe generatie zit vol energie en ideeën. Met ons traineeship bieden wij hen alle ruimte om hun kennis en enthousiasme in de praktijk te brengen.

WIMM is een initiatief van de ondernemende participatiemaatschappij Wadinko N.V. uit Zwolle. Met WIMM investeert Wadinko in human capital om zo de bedrijvigheid in Overijssel een extra kwaliteitsimpuls geven. Dat doet Wadinko samen met andere ondernemingen en onderwijsinstellingen. Zo zijn Hemmink B.V. en Unica B.V. medeoprichters en WIMM-participanten van het eerste uur.

WIMM heeft hart voor de provincie Overijssel

WIMM heeft een hart voor de provincie Overijssel. En dat merk je direct. Bedrijven betalen alleen de kostprijs en trainees ontvangen een marktconform salaris. Zo zijn we toegankelijk voor iedereen, kunnen we volop verbindingen leggen en werken we met elkaar aan een mooie toekomst voor de provincie. Doe jij met ons mee?