Traineeship - Wimm Student

WIMM Traineeship iets voor jou?

Ben je (bijna) afgestudeerd? Ben je op zoek naar een startersfunctie? En wil jij je in korte tijd ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied? Dan is het WIMM Traineeship iets voor jou! Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de regio Overijssel, volgt een leerzaam opleidingsprogramma en werkt samen met medetrainees aan een maatschappelijk project.

Aan het werk in een gave functie, passend bij jouw wensen en behoeften en daarnaast tijd mogen investeren in jouw eigen toekomst? Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn! Wij, bij WIMM, werken zonder winstoogmerk met als doel talentbehoud en talentontwikkeling te stimuleren in de regio Overijssel. De nieuwe generatie zit vol energie en ideeën. Met ons traineeship krijg jij de unieke kans om vanuit je nieuwe functie door te ontwikkelen. Van Technische Bedrijfskunde tot Human Resource Management en weer via Marketing en Communicatie terug naar Chemische Techniek. Het traineeship is voor iedereen. Dankzij ons brede netwerk is de kans groot dat we een uitdagende en leuke werkplek voor jou hebben.

Ontdek welke carrière bij je past

Je wilt werk doen waar je blij van wordt. Ervaren waar je goed in bent. En ontdekken welke carrière daarbij past. Om dat te kunnen, moet je jezelf en je talenten eerst leren kennen. Daarom besteed je 10 procent van je werktijd aan een speciaal opleidingsprogramma, dat geheel in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling. Je bezoekt bijvoorbeeld bedrijven, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Door van verschillende sectoren, functies en werkwijzen te proeven, kom je erachter wat jou wel of juist niet aanspreekt.

Ontwikkel nieuwe kennis en vaardigheden

Van onderhandelen tot effectief communiceren, tijdens het persoonlijk ontwikkelprogramma volg je allerlei trainingen. De nieuwe kennis en vaardigheden kun je direct toepassen bij je opdrachtgever. Ook komen ze van pas bij het maatschappelijk project, waaraan je samen met de andere trainees werkt. Wil je over een bepaald onderwerp meer leren of een specifiek bedrijf bezoeken? Dat doe je tijdens de teambuilding, trainingsdagen en dagen die je als groep mag invullen.

Leer van elkaar

Tijdens het traineeship trek je op met een vaste, vertrouwde groep trainees. De trainees komen vanuit verschillende achtergronden, hierdoor kun je leren van elkaar. Omdat zij net als jij een traineeship volgen, kun je ervaringen delen en elkaar helpen. Een waardevol netwerk dus! Daarnaast word je begeleid door topmensen uit het bedrijfsleven. Eén van hen is jouw mentor. Loop je ergens tegenaan of heb je advies nodig? Dan kun je bij hem of haar terecht.

Geef je carrière een vliegende start

Aan het eind van het traineeship ken je jouw talenten en kun je ze benutten. Je weet waar je naar toe wilt en welke baan daarbij past. Met een beetje geluk kun je zelfs blijven werken bij een van jouw opdrachtgevers. Een vliegende start!

  • 1. Schrijf je in
  • 2. Je eerste gesprek
  • 3. Op gesprek bij een tof bedrijf
  • 4. Je ontvangt een contractvoorstel
  • 5. Je kunt aan de slag
  • 6. Je ontvangt salaris
  • 7. Je leert en je bouwt ervaring op
  • 8. Je groeit door

Traineeship: een vliegende start!

Geef je carrière een vliegende start! Met het traineeship ontwikkel je je tot een echte professional.

Schrijf je in voor een traineeship!

Oriëntatieprogramma: ontdek het bedrijfsleven.

Ben je nog aan het studeren? Kom dan door ons oriëntatieprogramma in contact met leuke en uitdagende mkb bedrijven in de provincie Overijssel.

Schrijf je in voor het oriëntatieprogramma!